Heropening winkels (op afspraak tot 30 mei)

Beste klant,

Indien u het nieuws rond corona een beetje volgt, heeft u waarschijnlijk al vernomen dat ook wij vanaf volgende week terug open mogen gaan. Wij doen onze deuren terug open vanaf dinsdag 12 mei. Wij vinden dit uiteraard geweldig nieuws, maar wensen meteen ook duidelijk te maken dat we deze heropening voor iedereen zo veilig mogelijk willen laten verlopen en we strikt zullen toekijken dat ieders veiligheid gerespecteerd wordt.

Vandaar dat we gekozen hebben om onze dagen op te delen in 5 shiften waarbinnen een maximum aantal personen via een afspraak meer dan welkom is om bij ons te komen shoppen. Wij hebben dit aantal personen gebaseerd op het aantal paskamers dat beschikbaar is zodat iedereen ten allen tijde voldoende afstand kan bewaren van elkaar en dus niet op het toegelaten aantal per m², wat een veel hoger aantal zou zijn. Hiermee willen wij nogmaals benadrukken dat uw en onze veiligheid voor ons voorop staat, veel meer dan een zo vol mogelijke winkel!

U kan een afspraak maken via onze website. Hoewel we ook klanten toelaten zonder afspraak (2 per shift per winkel), raden wij aan van een afspraak te maken, om te voorkomen dat we u de toegang moeten weigeren indien het maximaal aantal toegelaten personen reeds bereikt zou zijn. Is het echt onmogelijk voor u om binnen deze shiften er te geraken en wilt u toch erg graag komen, laat ons iets weten en hopelijk kunnen we dan een aangepaste regeling uitwerken.

De shiften duren weliswaar 1 uur, maar vanuit de veiligheidsraad wordt opgelegd uw bezoek te beperken tot 30 minuten maximum. Wij nemen deze ruimere tijdspanne om u toch een zekere flexibiliteit te geven om uw verplaatsing te kunnen maken, maar we verzoeken u wel de opgelegde winkeltijd van 30 minuten te respecteren. Wanneer de shiften aflopen is het de bedoeling dat de winkels leeg zijn aangezien we van die tijd gebruik maken om alles te ontsmetten voor de volgende shift.

Er zijn nog een aantal richtlijnen waaraan we gebonden zijn door de veiligheidsraad en we verzoeken u deze ook op te volgen voor eenieders veiligheid:

* Was uw handen van te voren thuis al
* Bij aankomst in de winkel voorzien wij een ontsmettingsmiddel voor de handen
* Liefst een mondmasker dragen, dan zijn wij niet de enige
* Kom alleen, tenzij er nood is aan begeleiding (kind of hulpbehoevende)
* Hou u aan de opgelegde afstandsregels
* Indien u moet niezen, doe dit in de elleboog

U mag er dan ook op rekenen dat wij een mondmasker zullen dragen en onze handen voor elke klant wassen om u zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn, conform de veiligheidsvoorschriften. Kleding die gepast werd, maar niet verkocht werd, wordt een dag opzij gehangen. We vragen wel de kleding die u daadwerkelijk wil passen, zorgvuldig uit te kiezen zodat we achteraf geen groten aantallen moeten weghangen.

Een hele boterham, maar op deze manier willen wij u een zo aangenaam mogelijke shopervaring bieden naargelang de huidige situatie het toelaat. Bovendien krijgt u bij uw bezoek aan onze winkel -10% directe korting op uw aankopen.
Heeft u toch uw bedenkingen, u kan ook nog steeds terecht op de webshop (-10% korting met kortingscode staysafe) of u kan al een cadeaubon zelf aanmaken tegen wanneer alles weer normaal wordt.

Wij hopen u allen op een veilige manier snel terug te mogen zien!

Positieve groeten,

het TraxX-team

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x